ΗΧΩ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ανθή Αγγελοπούλου

ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ

Φίλοι και φίλες γεια σας,

Εκεί σε ένα παραλιακό καφέ της Γλυφάδας με τον Αθηναϊκό ήλιο να λάμπει, πρόωρο καλοκαιράκι σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, βγήκε ο τίτλος της εκπομπής αυτής «ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ»… ο λόγος ότι σας θέλουμε γελαστούς, θέλουμε να διώξουμε όσο μπορούμε τις μαύρες σκέψεις και τις κακές στιγμές από τη ζωή σας και μέσα από τη μουσική να σας φέρουμε χαμόγελο στα χείλη και αισιοδοξία στην ψυχή. Να κάνουμε την καρδιά σας πιο ανάλαφρη και το μυαλό σας να έχει όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξες σκέψεις.
Μέσα από το ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ, η Ανθή Αγγελοπούλου – Δημοσιογράφος Υγείας, δηλαδή εγώ, θα σας ενημερώνω για θέματα που αφορούν την Υγεία και την Ευεξία μας. Έρευνες, νέες θεραπείες, ιατρικές εξελίξεις και ότι άλλο μπορεί να μας προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Μέσα σ’αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ανθρωπότητα θα προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ και θα αφήσουμε το μυαλό και την καρδιά μας να ταξιδέψουν με οδηγό το λαμπερό ήλιο, το γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών και το τραγούδι.
Καλή ακρόαση σε όλους από όσο μακριά και όσο κοντά μας ακούτε…. και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε…. γιατί, η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε

(Nicolas Chamfort, 1740-1794, Γάλλος συγγραφέας).